Paštika Beaphar Renální dieta pro kočky treska 100g
Detailní popis produktu
Kompletní krmivo pro dospělé kočky s treskou na podporu ledvinových funkcí v případě chronické ledvinové nedostatečnosti.
- Vysoká kvalita zdrojů bílkovin zaručuje jejich optimální stravitelnost a výbornou snášenlivost
 - Dieta má podpůrný účinek a nenahrazuje veterinářem stanovenou terapii
 - Nízký obsah fosforu a snížená hladina bílkovin vysoké kvality nezatěžuje ledviny
 - Zdroje bílkovin v podobě kuřecího masa, tresky tmavé, jater a rýže
 
Doporučené dávkování: Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Po konzultaci s veterinárním lékařem v závislosti na hmotnosti kočky podávejte denně 200-300 g krmiva. Ledvinovou dietu rozdělte do více malých porcí. Nepodávejte žádné jiné suché krmivo nebo další zdroje bílkovin. Dietu lze podávat i při akutním selhání ledvin.
 Doporučená délka podávání na počátku až 6 měsíců. V případě podpůrné terapie při akutním selhání ledvin je doporučená doba krmení 2-4 týdny.
Upozornění: Zabezpečte přístup k čerstvé pitné vodě. Beaphar ledvinová dieta není vhodná pro koťata.
Složení: maso a výrobky živočišného původu (kuřecí maso 80 %, vepřová játra 5 %), ryby a vedlejší výrobky z ryb (5 % treska tmavá), obiloviny, minerální látky
Analytické složky: hrubý protein 8,5 %, hrubá vláknina 0,4 %, hrubé oleje a tuky 6 %, hrubý popel 1,5 %, vápník 0,20 %, sodík 0,02 %, fosfor 0,18 %, draslík 0,25 %, hořčík 0,02 %, vlhkost 79,5 %
 
Nutriční doplňkové látky: vitamin D3 250 m.j/kg, vitamin E 100 mg, biotin 10 µg, taurin 450 mg
Uchovejte v chladu a suchu.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Krmivo | 
|---|---|
| EAN: | 8711231108893 | 
| Zdraví: | Ledvinové problémy | 
| Složení: | Mořské ryby, Treska | 
| Kvalita: | Superpremium | 
| Receptura: | Treska | 
| Gramáž: | 100 g | 
| Typ mokrého krmiva: | Vanička | 
| Stáří kočky: | Dospělá kočka | 
| Hmotnost balení: | 0 - 100 g | 
| Země původu: | NL | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
